Happy hours

Wednesday to Friday from 5pm to 7pm

Pinte (blonde) – 4€
Pinte (blanche) – 5,50€
Ricard – 2€
Glass of wine Little Dada (12cl) – 3€
Soft – 3€

Happy oyster

1€ per oyster from Wednesday to Friday from 6pm to 7pm

WINES

WHITE WINES

verre
(15cl)

bouteille
(75cl)

Little Dada by Rouillac 2022 HVE, Bordeaux

gage qualite restaurant huitre bordeaux cabane cent un

5€

20€

Le blanc d’Alain Brumont 2022, vin de France

6€

22€

Le Gascogne d’Alain Brumont, côtes de Gascogne

6,50€

24€

Château Haut-Meyreau, 2022, Entre-deux-Mers

6,50€

26€

Domaines Landron, Amphibolite 2022, Muscadet

7,50€

35€

Bourgogne, Cuvée Saint-Vincent, Vincent Girardin, Chardonnay, 2021

45€

Rosés

verre
(15cl)

bouteille
(75cl)

Little Dada by Rouillac 2022 HVE, Bordeaux

5€

20€

Leos, Cuvée Augusta, 2022

28€

Miraval, Côtes de Provence 2022

40€

RED WINES

verre
(15cl)

bouteille
(75cl)

Little Dada by Rouillac 2020 HVE, Bordeaux

gage qualite restaurant huitre bordeaux cabane cent un

5€

20€

Bouscassé 2020, Alain Brumont, Pinot noir

6€

24€

Domaine de la Bêche 2021, AOC Morgon

6,50€

24€

El Cardenal 2018, Maison Cisneros

28€

Maison les Alexandrins, 2021, AOC Crozes-Hermitage

30€

Château Haut Chaigneau, 2016, Pascal Chatonnet – Lalande Pomerol

32€

Château Les Pins, 2016, Côtes du Roussillon

35€

Bourgogne, Cuvée Saint-Vincent, Vincent Girardin, Pinot Noir, 2020

42€

Château de Rouillac, Pessac-Léognan 2014, AOC Maison Cisneros

45€

Cidres Fils de pomme bio

gage qualite restaurant huitre bordeaux cabane cent un

Le Sauvage (Pomme)

6€

L’épatant (Poire)

6€

La Coquette (Fleur d’Hibiscus)

6€

Champagnes

La
coupe

bouteille
(75cl)

Champagne de la Maison Cisneros

10€

55€

Champagne Taittinger brut

70€

Drinks

Water

50cl

1L

Abatilles still water

6€

Abatilles sparkling water

4€

6€

BEERS

25cl

50cl

Blonde

4€

6€

Blanche

5€

7€

+ 0,20 cts supplément sirops

Softs

25cl

33cl

Coca-Cola (Rouge ou Zéro)

4€

Orangina

4€

Fuzetea

4€

Fever tree

4€

Aperitifs

4cl

Ricard

3€

Suze (supplément tonic + 3€)

3€

Lillet Rosé ou Blanc

5,50€

Martini Rouge ou Blanc

5,50€

Saint Germain

5€

Get 27/31

5€

Vodka Absolute

10€

Whisky William Lawson

10€

Jack Daniel’s

10€

Rhum Bacardi

10€

Santa Terasa

10€

Gin Bombay (avec Fever tree)

10€

Vodka Nadié (the glass)

10€

Sparkling white wine

10€

Cocktails

Mojito

12€

Spritz

12€

Caipirinha

12€

Bloody Mary

12€

Irish coffee

12€

Moscow mule

12€

Jagermeister Red Bull

9€

Saint-Germain Spritz

12€

Virgin Mojito

6€

Fruit juices – Alain Milliat

33cl

Williams Pear Nectar

6€

Orange

6€

Pineapple

6€

Pink grapefruit

6€

Apricot Nectar

6€

Tomato

6€

Reinette apple

6€

Organic iced tea

gage qualite restaurant huitre bordeaux cabane cent un

25cl

Mint

4,50€

Organic smoothies

gage qualite restaurant huitre bordeaux cabane cent un

25cl

Pineapple Banana

5,50€

Banana Strawberry

5,50€

Banana Raspberry Peer

5,50€

Mango Passion

5,50€

Monin syrup with water or lemonade

restaurant huitre bordeaux cabane cent un logo monin

33cl

Lemon

2,50€

Strawberry

2,50€

Peach

2,50€

Grenadine

2,50€

Mint

2,50€

Orgeat

2,50€

Organic lemonade FIZZ

4€

All our oysters come from
our family production in Cap-Ferret

The sea

Huîtres N4

The 6 : 12,00€
The 12 : 20,00€

Huîtres N3

The 6 : 13,00€
The 12 : 22,00€

Assiette de Capucine

– 22,00€

6 oysters Cap Ferret
6 pink shrimps from the Ile d’Oléron
Whelks cooked à la provençale

Assiette d’Agathe

– 24,00€

6 oysters Cap Ferret
6 pink shrimps from the Ile d’Oléron
My grandmother’s terrine, pork and Espelette pepper

Assiette du grand-père

– 50,00€

12 oysters Cap Ferret
6 pink shrimps from the Ile d’Oléron
Whelks cooked à la provençale
My grandmther’s terrine
A bottle of Little Dada white, 2022

6 pink shrimps from the Ile d’Oléron – 10,00€

Whelks cooked à la provençale – 8,50€

Terrine of sardines with spices and Espelette pepper (organic) – 10,00€

Monkfish liver terrine with organic French olive oil and toasted breadcrumbs – 11,00€

The earth

Duck rillettes – 8,50€

Candied ginger

My grandmother’s terrine – 8,50€

Pork and Espelette pepper

Cheesse Board – 18,00€

Assortment of cheeses chosen by our cheesemonger

Cochonaille board – 18,00€

Chorizo, sausage, bigorre black pork sausage, pork terrine

Mixed board – 21,00€

A clever combination of cheese and charcuterie platter

To share… or not !

Chickpea hummus with tahina, olive oil and sumac

7,00€

Sweet potatoes, tahina, lemon, cinnamon, pomegranate molasses

9,00€

Tarama, Smoked cod egg, grissino, lemon and sumac

11,00€

Crousty tenders (chicken) marinated with citrus fruits, barbecue sauce

12,00€

Baked camembert, onions confit, quince and mouillettes

14,00€

Fish soup, rouille, grated cheese, garlic toast

15,00€

La Cabane’s croque, truffle ham, farmhouse Morbier cheese, mustard pickles

19,00€

Emengoa sausage with Espelette chilli, mashed potatoes and caramelised apples

18,00€

Tataki of red tuna, peanut and sesame glaze, wasabi

19,00€

Side order

Salad

3,00€

Mashed potatoes

4,50€

Homemade fries with duck fat

4,50€

Sweets

Brookie cup, chocolate ice cream, vanilla, whipped cream, crunchy almonds, chocolate sauce and salted butter toffee

12,00€

Candied apples, hint of cinnamon, speculo crumble, raw cream with armagnac

9,00€

Cannelés de la Toque Cuivrée

6,00€

Gourmet coffee, tea or infusion

10,00€

Artisanal ice creams

2,50€ / 4,00€

Une boule / Deux boules

Cafés et thés

Expresso coffee (Regus coffee) – (decaf available)

1,80€

Lungo (allongé)

1,80€

Hazelnut coffee

2€

Double espresso

2,50€

« Damman » tea, herbal tea

3€

Café crème

3,20€

After-dinner liqueur

Cognac BRAASTAD VSOP

10€

Armagnac Château de Laubade VSOP

10€

Armagnac DE LOYAC, hors d’âge

12€